Zondag 30 maart 2025

Header afbeelding sportman

Sportvoeding voor, tijdens en na de inspanning

Ook dit jaar verzorgd specialist en sportvoeding marktleider www.SportvoedingWebshop.com de voeding verzorging van de Halve marathon van Hengelo. Alle halve marathon lopers krijgen onderweg een Guarana SHOT aangereikt. Op alle andere afstanden tref je Iso Drink aan op de pauzeposten en bij de finish.

Sportvoeding

Tijdens de Halve Marathon van Hengelo worden op 2 verzorgingsposten Iso Drink van SportvoedingWebshop.com geschonken. Een absolute top drank. Als organisatie voorzien wij je graag van hoge kwaliteit en dus ook op gebied van sportdrank. Maak gebruik van de video met handige tips die sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis insprak; over juist gebruik van sportvoeding tijdens je halve marathon of de andere afstanden. Je kan via deze link de video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat. Bekijk hier de video.

Wens je meer advies? Bel of mail via info@sportvoedingwebshop.com Of kom voor live advies langs in het Experience Center in Zenderen.

De beste verliezer | helpt alle lopers

Wie wil er nou verliezen? Je wilt toch winnen? In dít geval niet: het Verliezen van slechte eetgewoontes of het Verliezen van gewicht. Of je nou de 5km loopt, of de halve marathon in Hengelo; in beide gevallen wil je optimaal fit zijn. Maar ook buiten de sport om wil je lang fit en gezond blijven. Onder sporters is het percentage overgewicht uiteraard lager dan onder de groep niet-sporters. Echter, het aantal mensen met ongezonde eetgewoontes is zéér hoog. Dit leidt tot frequent hoge bloedsuikerspiegels. En juist dat is zéér ongezond. Onze eetgewoontes zijn de afgelopen decennia er niet beter op geworden. Erg ongezonde eetgewoontes dragen bij aan de grote hoeveelheid ziektes. En dit terwijl je juist lekker aan het lopen bent, op weg naar een mooie prestatie in Hengelo. Je wilt echter nog langer mee: een leven lang fit. Dan moet voor veel mensen wel het roer om als het gaat om juist gebruik van basisvoeding.

De Beste Verliezer is hét Lifestyle programma dat jou helpt fit en gezond te blijven. Sportvoeding helpt, maar…. Goede gezonde basisvoeding is belangrijker en cruciaal om optimaal te presteren en gezond te leven. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis ontwikkelde dit programma De Beste Verliezer. Zijn boek werd al snel een hit; in een uitverkocht Theaterhotel Almelo presenteerde hij het voor 850 mensen. Inmiddels tourt hij door het land met zijn Masterclasses op-locatie. Hij spreekt over de epidemie van overgewicht en hoge bloedsuikerspiegels. En over het doen van Gouden Boodschappen. Wil je alles uit je sport halen? Maar vooral uit je gezonde leven? Kies dan voor Hét Boek; zijn 20-jarige ervaring zit erin verwerkt. Je leert hoe je Gouden Boodschappen kan doen, wat de meest gemaakte fouten zijn als het gaat om onze gezondheid. Een ware eye-opener voor iedereen. Doe er je voordeel mee: https://www.debesteverliezer.com/het-boek/

Na je sport optimaal herstellen? Of een heerlijke gezonde ontbijtshake bereiden? Bekijk dan de video van De Beste Verliezer Diet Protein via:

https://www.debesteverliezer.com/diet-protein/